Comparteix amb els teus fills
quelcom més que un joc


Gaudeix de l'oportunitat de compartir amb els teus fills alguna cosa més que un joc. L'educació d'un estil de vida saludable mitjançant l'exercici físic pot ser molt divertida i enriquidora des de petits. El nostre objectiu és contribuir d'una manera activa a millorar l'estil de vida i el benestar de les famílies.

kids family club

Amb les quotes Family podeu gaudir de molts avantatges:

- Activitats Club Junior (de 3 a 12 anys): Activitats per a nens i nenes pensades per desenvolupar hàbits esportius i saludables en els teus fills. Amb les quotes Family s'inclou poder realitzar una activitat del Club Junior, de manera gratuïta, per a cada nen.

- Activitats Club Teen (de 13 a 15 anys): Activitats per a joves pensades per iniciar-se al món del fitness a través de les activitats dirigides i la sala de fitness. Amb les quotes Family s'inclou poder realitzar una activitat del Club Teen, de manera gratuïta, per a cada jove.

- Activitats en família per compartir entre pares i fills: Activitats per gaudir en família amb les quals enfortireu la vostra relació i incloureu hàbits saludables.

Us esperem!

Toca, mira i sent

Toca, mira i sent

(Kids de 3 a 5 anys) Activitat on motivem els sentits a través de les sensacions relacionades entre el cos i l'entorn. Treballem la capacitat perceptiva adquirint el coneixement dels moviments i de la resposta corporal.

Fun&Dance

Fun&Dance

(kids de 3 a 5 anys / Junior de 6 a 8 anys) Activitat lúdica d'iniciació a diferents tipus de ball, mitjançant la música i el joc.

Capoeira

Capoeira

(kids de 4 a 7 anys / Junior de 8 a 11 anys) Art marcial sense contacte que educa als nens i nenes a respectar als altres treballant el control emocional. Aprendran a "jogar" capoeira, a cantar cançons tradicionals en portuguès i més

Ioga

Ioga

(Junior de 6 a 9 anys) El ioga per a nens i nenes és una bona manera de prendre consciència del seu propi cos, reforçar la musculatura, millorar els hábits posturals i treballar la flexibilitat, així com jugar amb la pròpia respiració.

Iniciació al circ

Iniciació al circ

(Junior de 6 a 9 anys) Iniciació al món del circ on treballaran l'equilibri, la força i la coordinació jugant amb malabars, fent acrobàcies i volant amb les teles. Treballaran tant la part artística com la tècnica.

Kung Fu

Kung Fu

(Junior 1: de 6 a 8 anys / Junior 2: de 9 a 12 anys) Iniciació a aquest art marcial xinès d'un gran valor atlètic que es concentra en l'aprenentatge dels seus moviments, en la velocitat i en la successió de gestos i en l'equilibri del cos

Kangoo DIscorvery

Kangoo DIscorvery

(Junior de 6 a 12 anys) Activitat que es realitza amb les Kangoo Jumps (botes especials), el calçat esportiu amb menor impacte del món. Desenvolupa l'equilibri i la coordinació a través de jocs i salts amb les botes.

Funtional training

Funtional training

(Junior de 7 a 11 anys) Sessions dirigides a nens que vulguin iniciar-se al desenvolupament de capacitats físiques bàsiques com la coordinació, agilitat, flexibilitat, velocitat i resistència aeròbica inspirada en treball per estacions.

Let's dance

Let's dance

(Junior de 9 a 12 anys) Sessió aeròbica, dinámica i molt divertida que combina diferents estils de ball com la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton així com la samba, la dansa del ventre i el hip hop.

Spinning

Spinning

(Junior de 9 a 12 anys. Alçada mínima 140cm) Classe de ciclisme indoor adaptada per a nens i nenes on treballen la resistència cardiovascular al rtime de la música.

Boxa

Boxa

(Junior de 10 a 12 anys/ Teens de 13 a 15 anys) Una activitat divertida i enriquidora amb l'objectiu d'ensenyar valors i normes a través de la boxa. Treballaran la força, la resistència, l'agilitat i la coordinació.

Tennis taula

Tennis taula

(Junior de 8 a 12 anys) A jugar! Ara al teu club Holmes Place: zona de tennis taula per als més petits.

Dance style

Dance style

(Teens de 13 a 15 anys) Sessió aeròbica, dinàmica i molt divertida dirigida als joves, que combina diferents estils de ball on ballaran al ritme de les cançons més actuals.

Hip hop funky

Hip hop funky

(Teens de 13 a 15 anys) Activitat ballada centrada en danses urbanes de hip hop i funky. Són danses molt expressives, energètiques, rítmiques i atlétiques, on destaquen estils com el new school, old school, urban movement, popping & locking i break

Iniciació al fitness

Iniciació al fitness

(Teens de 13 a 15 anys) Sessió dirigida a joves que vulguin iniciar-se al desenvolupament de les capacitats físiques bàsiques com la resistència, la força i la flexibitat. Iniciació a la tècnica dels moviments bàsics de fitness.

Active teen

Active teen

(Teens de 13 a 15 anys) Sessions amb suport musical, que estan inclosses al programa d'activitats dirigides del centre, a les que tenen accés lliure els socis, i a les quals podran accedir joves adolescents acompanyats per un adult.

Activitats Family

Activitats Family

Classes de ball i altres activitats perquè facis exercici amb els teus fills.
Holmes Place Alegra: Divendres de 18:15h a 19:15 (de 3 a 15 anys)

Aquafamily

Aquafamily

Actividad guiada per pares i fills al medi aquàtic. Vine a gaudir dels nostres circuits pensats per compartir amb tota la família.

Dance Family

Dance Family

En un ambient lúdic i creatiu ens apropem a diferents estils: clàssic, funky, ritmes llatins i moderns. Balla amb els teus fills!
Holmes Place Montecarmelo: Dissabtes de 10:30h a 11:15h (a partir de 3 anys)

Zumba Family

Zumba Family

Sessió aeròbica, dinàmica i molt divertida que combina els diferents estils de ball i per a tots els nivells. A partir de 5 anys.
Consulta disponibilitat al teu Club.

Fit pares i fills

Fit pares i fills

Activitat dirigida per a pares i fills on podreu treballar junts amb diferents materials.

Driver Swim

Driver Swim

(a partir d'un any al vas petit) Vine amb els teus fills i diverteix-te a la piscina. Un espai amb el que podràs relaxar-te, divertir-te i acompanyar els teus fills a la piscina. Veure com es desenvolupen en el mitjà aquàtic és una experiència màgica

Baby Swim

Baby Swim

(de 4 mesos a 3 anys a la zona d'hidromassatge) Des de fa dues dècades, la natació per a bebés ha conquistat un nombre cada vegada més gran d'adeptes, ja que ajuda en el desenvolupament de la coordinació motora, sensorial i en la seva socialització.

Notícies i esdeveniments

Què puc aconseguir amb un club de fitness que no puc tenir amb un gimnàs normal?Què puc aconseguir amb un club de fitness que no puc tenir amb un gimnàs normal?

Què puc aconseguir amb un club de fitness que no puc tenir amb un gimnàs normal?

Quan comencis a buscar espais per a entrenar, trobaràs dues classes de llocs: els clubs de fitness i els gimnasos. Però, quin és el millor?

Més…
Com pots deixar de tenir gana a tota hora?Com pots deixar de tenir gana a tota hora?

Com pots deixar de tenir gana a tota hora?

No pots deixar de pensar en el teu proper àpat? Pot ser que el teu cos estigui demanant alguna cosa diferent. Aquí tens algunes de les causes determinants que ens condueixen a la nevera.

Més…
Quins exercicis poden realitzar les persones amb malalties cardíaques?Quins exercicis poden realitzar les persones amb malalties cardíaques?

Quins exercicis poden realitzar les persones amb malalties cardíaques?

Igual que qualsevol altre múscul, el teu cor també necessita realitzar activitat física per mantenir-lo en bones condicions.

Més…
7 regles per a un estil de vida més saludable7 regles per a un estil de vida més saludable

7 regles per a un estil de vida més saludable

Sense cap mena de dubte, una vida més sana és una de les nostres màximes aspiracions. La salut realment afecta cada àrea de la nostra vida i sense salut, el seu significat canvia radicalment

Més…
Com aconseguir unes abdominals perfectesCom aconseguir unes abdominals perfectes

Com aconseguir unes abdominals perfectes

Descobreix com treballar els músculs abdominals per gaudir d'un ventre pla i tonificat.

Més…
Receptes sanes de Pasqua per fer-les amb els nensReceptes sanes de Pasqua per fer-les amb els nens

Receptes sanes de Pasqua per fer-les amb els nens

Tres receptes fàcils i saludables que els hi encantaran!

Més…
Exercicis contra l'envelliment: ¿existeixen?Exercicis contra l'envelliment: ¿existeixen?

Exercicis contra l'envelliment: ¿existeixen?

Vols sentir-te eternament jove? Com mantenir-se actiu pot reduir els quatre signes més comuns de l'envelliment.

Més…
Com combatre l'obesitat infantilCom combatre l'obesitat infantil

Com combatre l'obesitat infantil

Nens saludables en un món amb excessos. Aquí tens com prevenir l'obesitat infantil d'una manera sana i alegre.

Més…
veure més

Preferits de la e-Shop